bila blogger 'bergeder-geder'...


OK..asalnya almost konpem tak dapat nak join sebab clash dengan mesyuarat PIBG  dan atas sebab SEGAN yaamat sebab most of the blogger me tak kenal..: seriyes me pemalu!  then ternoticed yg me dah tersalah baca tarikh pibg [hari ahad ghopernya] so reconsiderlah balik n luckily sheila agree nak teman..phewwww

Escorted by afeef n the team of my fellow blogger cum best buddy cum neighbour Sheila of nice2craft , kitorang managed untuk sampai sebelum pukul 12.00am dengan harapan  tak lah melepas goodie bag yg baekkk punyaa..hahahahaha betulll tak tipuuuu!



n mintak maaflah banyak-banyak sebab gambaq tak banyak mana pun..sungguh menjakikan fikiran dan tak bleh pokes dan mati mood bila dok tengok orang lain bergumbira menggalas segala mak neka SLR untuk memukul gambar..aduhaiiii
tak pa..takpa, now dah ada geng!
Lord Zara, hang kumpul duit beli keta, me[read: en. boss] kumpul duit beli digital SLR....oraittt?


sampai-sampai aja, budak-budak ni terus terjun masuk sungai sementara menantikan mak-maknya memasang khemah dan menyiapkan makanan

sesi induksi dengan makanan..hehehehehe

makcik tudung merah n gang  nih memang sungguh 'gila' menceriakan suasana lah
belakang tu azrul, kak liza, acu sayang n vic diana  [kalau salah nama tolong habaq ya]
chehhh! lupa plak kat sini tak bleh nak tag gambo mcm kat FB..hahahaha



now you see, now you don't...
anak sapa laa nihhhh..iskk iskk iskkk

bab merapu...mamat shuka mikropon nih mmg shemerlang lahh....tapi beshhhhh

aerial view
semuanya merah..rasa mcm terjebak dlm MUFC pun ada..oh tidakkkkk!
balik terus tukau baju biru semula..:D

Dalam basah kuyup ni pun sempat amik last pic bersama bapak gegula n en sham ondscene
apa tengok-tengok?

iskk..iskkk..ape lah ko dera budak-budak nih ezreen..

akak tudung merah[ke adik..hahaha lupa tanya] ni orang tepen

best buddies!
akceli..ade budak sorang tu jiwa kacau sket sebab dia takde blog so nama tak tersenarai dlm list n tak dapat goodie bag..syyy tauuuu!

tak sempat nak sembang n bertegur sapa dgn en shaik nih..iskkkk

betul zara..rear view nampak lebih gebu sket kannnn?






adini, amin n afeef bersama en Mazidul
 
time ni mazidul tgh dok goreng2 kot..kalau tak salah


minum air..makan air..buang air..hehehehehe


blog-blog lain yang turut mengupdate gambo gath:


Yang tak bestnya..blom pun abis seronok, tak pasal2 dilanda trauma sipi-sipi dilanggar lori 2 tan yang dipandu budak berumur 14 tahun.. sian amin terkepit kat pintu masa me tolak utk nak elakkan dia dari turut dirempuh lori tersebut...gila punya orang!  

6 comments:

Kujie said...

salam... seronokkan...
moga kita dapat jumpa lagi

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

gambarku dr belakang nampak gumuk~

uhuks~

@cu SaYaNg said...

salam kak...
hepi dpt kenal akak aritu..
semoga lps nie kita berpeluang jumpa lagi ye...

akak,jgn lupa resepi tau..hehee
sayang akak..muaahhh ;-)

mizzyN said...

nice

azieazah said...

Heyyy family awak ker yg kene rompak makanan oleh monyet tuh? Alaaa cian..

Kak Azie memang nak halau, tp ingatkan dia tak sempat amik tepawer sandwich tuh, rupanya monyet tu lebih cekap lah..

Beruk betul, kan?

Nice knowing U.. Kalu ada yg Kak Azie tergurau melampau, ampun yerrrr...

ninoZ said...

mmg dasar beruk..hahahaha

nice knowing u too kak azie, n acu n zara n kak kujie n the rest..:D

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template