gajet baru, sarapan baru..

Hajat untuk memiliki 'waffle maker' ni sudah lama tersimpan, cuma belum berpeluang ketemu dengan mesin yang bersesuaian [tak jumpa pun sebenarnya]. Anak bujang nan sorang tu memang gemar sungguh makan waffle dan pantang sekali terserempak dengan kiosk menjual waffle di mana sahaja [terutama sekali- Daily Fresh], pasti dibelinya.
Sebelum encik boss berpergian atas urusan kerja ke pantai timur, diajaknya ke tesco untuk mencari 'waffle maker' sambil membeli belah serba sedikit apa yang patut. Alhamdulillah, ketemu juga akhirnya, brand TAKADA aje dan harganya pun cuma rm59++..yeayyyyy!
Dan inilah hasilnya..waffle panas buatan sendiri. Paling teruja pastilah si kecet itu..:)

 
inilah alatnya..taklah secanggih yang dimiliki 'Daily Fresh'

waffle panas beraneka perisa isian - kaya, mentega kacang dan jem, mentega dan madu




 
bekal afeef ke sekolah untuk 2 hari berturut-turut..:)

4 comments:

@cu SaYaNg said...

wah..lps nie boley bisnes waffle la pula ye kak

ninoZ said...

tak boleh kot..wafflemaker ni bukan yg heavy duty punya..
ada niat nak jual..tapi bila tinjau yg heavy duty tu..harganya hampir 2K ke atas..aduhhh
tunda dahulu lahh :D

harleena said...

saya tercari2 gak waffle maker ni tapi masih tak ketemu. Ninoz beli kat Tesco mana? Dah lama mencari...

m&m said...

cuba tgk link nih. utk waffle maker.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391301200933102&set=a.391295577600331.88084.371099876286568&type=1&theater

harap membantu.

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template