skon oat untuk sarapan

ni pun projek tergerak hati jugak untuk sarapan/bekal afeef, asalnya nak buat thumbprints cookies tapi tak cukup bahan. campak-campak ajalah apa yang ada untuk buat skon ni..tak follow any particular resepi pun..[anggaran 1 1/2 cawan tepung+ 1 3/4 cawan oat+campuran cincangan badam, walnut, kismis+ serbuk kayu manis + 3 tsp baking powder + 1/4 cawan lebih sket gula+ 1 telur+ 1/3 cawan susu+ 1/2 cawan butter cair + apa apa ajalah yang nak ditambah bagi sedap]
jadilah ghopernyer macam ni.....



Posted by Picasa

3 comments:

azieazah said...

Tetap nampak sedappppp....

@cu SaYaNg said...

perlu dibakar ke?

ninoZ said...

haaa..yg ni jenis bakar
kejap je dlm oven around 10 minutes++

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template