Stimbot Bintang @ Puchong Prima

asalnya singgah ke puchong prima nih utk ke maybank setelah selesai membeli belah di giant..lajak punya lajak ternampak lah our fav malay stimbot mobile stall nih still beroperasi..ape lagi, dah tentu tentulah kene singgah...yummyyyyyy
yang penting sekali ianya produk halal 

aneka stimbot yang berharga dari rm1 secucuk ke rm2.50

sayur kangkung gulung ni aje yang tinggal
cucuk stimbot yang sedang dicelur...one thing yg u'll noticed,tempat penyediaan stimbotnya sungguh bersih
aneka sos-sos manis dan pedas yang secukup rasa



banyak lagi pilihan bahan stimbot yang dah habis sebab dorang berniaga sejak petang..tapi apa yang penting sedap dan puas hati!
:D
satu lagi..kita bleh tempah khidmat lori stimbot nih untuk jamuan...satu lori penuh hanya 1K  dgn semua pilihan bahan yg ada.anda juga boleh menempah pada harga yang lebih murah sekiranya dikurangkan pilihan aneka barang stimbot..kiranya fleksible lah
tgh berkira2 nih nak pakat sesama kawan2 yang berminat nak tempah satu lori untuk makan2 kat amanputra..tp kene tong tong lah :D

6 comments:

Simposium said...

pergi makan seamboat lorry ya. yummmy...mai kita tempah lori steamboat ramai2. sedap tu.

Hazrey said...

ishh berdosa ni kalau tengok siang siang.. ish ish ish

Farah said...

kak nino, kat mana exact locationnya di puchong prima ni..dah lama cari lori stimbot yg halal..selalu tgk kat area puchong tu semua cina punya..huhu!

ninoZ said...

zie..itu sudah tentu...hehehehe
geng dah ramai nih yg berminat nak join

hazrey..jangan tengok then..jeling aje :D

farah..lori stimbot nih selalu park depan KFC puchong prima opposite OTK..bulan2 posa nih mlm2 dorang ada, lepas bazaar ramadhan tutup

Farah said...

mekasih kak, saya n husband pegi mencari lepas baca blog akak ni, tapi tak de pon lori tu..nampak bazaar ramadhan aje..huhu..nanti weekend ni saya pegi mlm pulak..

ninoZ said...

kan dah cakap bulan2 posa nih dorang bukak lori lepas bazaar ramadan..dorang tak dapat tapak baazaar so kene la berniaga di luar waktu..kalau bulan2 biasa petang2 pun dah start bukak
kalau nak lagi sure, call en farid - 012 372 4850
tanya dulu dorang berniaga pukul berapa..so next trip tak la kecewa lagi..ok?
:)

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template