1 ramadhan nan indah...

awal-awal lagi dah plan nak buat mee rebus johor untuk berbuka, barang utk masak pun dah siap beli n daging pun dah siap rebus. tup tup tengahari tu kitorang dikhabarkan berita gembira tentang kelahiran anak my sis..ape lagi ayah pun menggunakan kuasa vetonya utk mengerah anak2 berbuka puasa di hospital putrajaya. Dan dengan sendirinya menu mee rebus idaman hati tu terbatal sebab ayah kalau bukak posa MESTI ada nasi..adehhh...sabo je laaaaa 
so..wut sopposed to be mee rebus became these...
sup daging tak tumis

udang gumbira

sayur campur rebus-rebus dengan sambal ikan bilis tumbuk

buah pun mestilah ada..ni fav afeef, jambu dgn asam boi
semua makanan ni dah siap dipek untuk kitorang berkelah kat hospital...:D
Posted by Picasa

baby 1 ramadan yang cantik comel lotey nih ahli baru keluarga cikgu usop..nama dah ada tapi rahsia katanya..
byk la korang punya rahsia yerrr..hehehehe

tido aje baby nih..bunyi pun rengek-rengek sket je mcm baby manja

aikss..doktor telinga capang mana plak nih?

oooooo afeef rupanyaa..:D
Posted by Picasa

habis berbuka n solat maghrib..kitorang bergegas berterawikh plak..kitorang bertamu ke mesjid besi plak kalini..mesjid putra dah selalu pegi..

boleh tahan ramai gak yg datang berterawikh di sini...tapi mesjid nih blom fully ready..byk tempat yg masih huru hara n perlu dikemaskan

ni bahagian mimbar..sentuhan moden yang simple tapi outstanding
Posted by Picasa

overlooking bridge on the other side

sebahagian jemaah wanita bermoreh

moreh ringkas mesjid besi

ruang parkir berbumbung
Posted by Picasa
hmmmm...i wonder kat surau amanputra malam tadi bermoreh ape yerr..

3 comments:

KNizam said...

wahhhh mcm best je nak pergi masjid besi ni. hehe :)

ninoZ said...

jgn pegi dulu..most ruang blom betul2 dibersihkan..lantai msh byk yg tak berapa bersih kecuali ruang solat utama..tapi seriusly mmg overwhelming, cantik aaaah :D

Simposium said...

cantiknya baby.. .. teringinnya nak baby girl. Ya allah anugerahkan pada kami baby girl untuk melengkapi perhiasan hidup kami di dunia.... amin

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template