iskkk..tak lawa lah!

format posting template nih tak lawa lah..ade word wrap plak!
nak kene godek godek html lagi nihhh [ dah ler me kurang cerdik sket bab html nih...iskkkkkk]

2 comments:

Nic said...

akak.. i loike the new function kat blog nie, tp layout agak errr kureng mesra di mata saya.
heheh.. btw saya nak tanya akaklaa.. macamana nak siang sotong? buang kulit sotong? dan macamana nak masak sotong yang gebu tp empuk..saya sll masak sotong biar lama sbb nak empuk kan,tp mengecut pulak.. dehydration ke..hehehe.. dah ada blog kak nadia nie malas pula saya nak menggogle.

Magic of Colours said...

tang mana yang tak lawanya.. bagi saya kiyut sebab ada cam kerawang2 gitu! html ni dulu mie khatam masa nak bukak blog magicofcolours tu. gi blaja kat cari.com.. ramai yang baik ati tulun kat sana.. :)

skang dah tak update blog tu. kalau rajin jengukla kat sini:
http://helmiyani.fotopages.com

You are not permitted to reproduce these blogs in any form without the blog owner's consent. However, links, pings, shares and retweets are gratefully allowed with credit to the blog. Thank You! Copyright © 2008 - c a n g k i r B i r u - is proudly powered by Blogger
Dilectio Blogger Template